Retningslinjer - Corona

Retningslinjer for ophold i Viborg Svømmehal under Coronapandemien

Coronapandemien har gjort at vi dagligt skal forholde os til retningslinjer i vores daglige færden, og svømmehallen er her heller ingen undtagelse.

Vi har, i Viborg Svømmehal, udfærdiget nogle retningslinjer, så vi kan holde åbent sikkert og forsvarligt til gavn for alle. Vi håber at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at overholde disse.

I vores café SKAL der bæres ansigtsmaske indtil man sætter sig ved bordet, og når man rejser sig igen. Masker kan køber i receptionen til 4,- kr. stykket. Caféområdet i svømmehallen er ikke underlagt krav om ansigtsmaske.

Vi beder alle om at overholde 1 meters afstand, på land, i vand og ved kø. Dette er hensyn vi gerne vil have I er opmærksomme på gennem hele jeres færden i svømmehallen, både når man springer fra kanten eller svømmer rundt i morskabsbassinet.

I receptionen har vi sat plexiglas op, og vi opfordre til at betaling foregår enten med mobilepay eller kreditkort, klippekort er selvfølgelig stadig gældende.

Det vil ved receptionen, og andre udvalgte steder, være håndsprit tilgængelig til afbenyttelse.

Det bliver udleveret en spritserviet ved indgang, denne skal benyttes til at afspritte skabsnøgle.

Retningslinjerne er følgende:

Max 12 gæster pr. omklædningsrum henholdsvis hos damerne og herrerne. Da omklædningsrummene er delt op i tre sektioner betyder dette max 12 gæster pr. sektion. Der udleveres sprit servietter i receptionen til at af spritte nøgler og elastik både før og efter man har benyttet skabet. Hver anden skab er aflåst så der opstår en naturlig afstand mellem gæsterne. Vi håber på at alle udviser naturlig ansvar i denne tid - vi gør vores til at alle kan få en dejlig oplevelse i Viborg Svømmehal

Max 5 gæster af gangen i bruserummene, der er afspærret et antal brusere så ordentlig afstand mellem vaskende gæster kan overholdes.

Max 4 gæster i soppebassinet af gangen.

Max 12 gæster i undervisningsbassinet af gangen.

Max 18 gæster i varmtvandsbassinet af gangen, her har småbørnsfamilier, ældre og bevægelseshæmmede gæster første prioritet.

Max 29 gæster i morskabsbassinet af gangen.

Max 93 gæster af gangen i 25 meter bassinet.

Alle skal overholde forsamlingsforbuddet der hedder max 50 personer.

Ved rutchebanen skal køres ved grøn, dette er ikke en nyhed, men noget vi lige gerne vil understrege en ekstra gange, så afstand kan opretholdes.

Bælter og armvinger udlånes, men det er også tilladt at medbringe egne eller købe i receptionen.

Sauna, biosauna, dampbad og motionsrum er pt. lukkede. Det er heller ikke muligt at bestille wellnessbehandlinger, dette fortsætter indtil vi oplyser om andet.

Alle andre ordensregler gælder selvfølgelig stadigvæk, og kan læses om her

Vi er helt sikre på at I, vores gæster, vil hjælpe os med at overholde retningslinjerne.

Sidst opdateret: 23.09.2020