Retningslinjer - Corona

Retningslinjer for ophold i Viborg Svømmehal under Coronapandemien

Coronapandemien har gjort at vi dagligt skal forholde os til retningslinjer i vores daglige færden, og svømmehallen er her heller ingen undtagelse.

Vi har, i Viborg Svømmehal, udfærdiget nogle retningslinjer, så vi kan holde åbent sikkert og forsvarligt til gavn for alle. Vi håber at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at overholde disse.

I receptionen har vi sat plexiglas op, og vi opfordre til at betaling foregår enten med mobilepay eller kreditkort, klippekort er selvfølgelig stadig gældende.

Det vil ved receptionen, og andre udvalgte steder, være håndsprit tilgængelig til afbenyttelse.

Retningslinjerne er følgende:

Max 12 gæster pr. omklædningsrum henholdsvis hos damerne og herrerne. Da omklædningsrummene er delt op i tre sektioner betyder dette max 12 gæster pr. sektion. Der udleveres sprit servietter i receptionen til at af spritte nøgler og elastik både før og efter man har benyttet skabet. Hver anden skab er aflåst så der opstår en naturlig afstand mellem gæsterne. Vi håber på at alle udviser naturlig ansvar i denne tid - vi gør vores til at alle kan få en dejlig oplevelse i Viborg Svømmehal

Max 5 gæster af gangen i bruserummene, der er afspærret et antal brusere så ordentlig afstand mellem vaskende gæster kan overholdes.

Max 4 gæster i soppebassinet af gangen.

Max 12 gæster i undervisningsbassinet af gangen.

Max 18 gæster i varmtvandsbassinet af gangen, her har småbørnsfamilier, ældre og bevægelseshæmmede gæster første prioritet.

Max 29 gæster i morskabsbassinet af gangen.

Max 93 gæster af gangen i 25 meter bassinet.

Ved rutchebanen skal køres ved grøn, dette er ikke en nyhed, men noget vi lige gerne vil understrege en ekstra gange, så afstand kan opretholdes.

Det er ikke muligt at låne bælte, svømmevinger og lignende, men svømmevinger kan købes i kiosken for 20 kr. 

Sauna, biosauna, dampbad og motionsrum er pt. lukkede. Det er heller ikke muligt at bestille wellnessbehandlinger, dette fortsætter indtil vi oplyser om andet.

Vi beder alle om at overholde 1 meters afstand, på land, i vand og ved kø.

Der afholdes ikke hold, saunagus eller stillesvømning før vi har fået nye retningslinjer for afholdelse af disse.

Alle andre ordensregler gælder selvfølgelig stadigvæk, og kan læses om her

Vi er helt sikre på at I, vores gæster, vil hjælpe os med at overholde retningslinjerne.

Sidst opdateret: 05.08.2020