Retningslinjer - Corona

Nye retningslinjer pr. 26/10

Retningslinjer for ophold i Viborg Svømmehal under Coronapandemien

Coronapandemien har gjort at vi dagligt skal forholde os til retningslinjer i vores daglige færden, og svømmehallen er her heller ingen undtagelse.

Vi har, i Viborg Svømmehal, udfærdiget nogle retningslinjer, så vi kan holde åbent sikkert og forsvarligt til gavn for alle. Vi håber at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at overholde disse.

Påbud om ansigtsmaske eller visir for alle indendørs områder med offentlig adgang gælder også for os. Når man træder ind ad døren i forhallen skal I bære ansigtsmaske eller visir indtil i påbegynder omklædning til enten badetøj eller træningstøj. Nå i skal vaske jer og ind i svømmehallen eller op for at træne i motionsrummet skal i ikke benytte ansigtsmaske eller visir. Når i klæder om ingen, efter endte besøg i svømmehal eller motionsrum, skal i igen påføre jer mundbind eller visir indtil i er ude af bygningen.

Ved genbrug af engangsmundbind anbefales det at mundbindet enten lægges i en pose der lukkes eller i en beskyttet inderlomme, og at der ligeledes sprittes/vaskes hænder før og efter det har været i brug/tages i brug. Du kan læse sundhedsstyrelsens anbefalinger om brug af mundbind i det offentlig rum på linket her

I vores café SKAL der bæres ansigtsmaske indtil man sætter sig ved bordet, og når man rejser sig igen. Vi sælger ansigtsmasker i receptionen til 4,- kr. stykket. Caféområdet i svømmehallen er ikke underlagt krav om ansigtsmaske.

Vi beder alle om at overholde 1 meters afstand, på land, i vand og ved kø. Dette er hensyn vi gerne vil have I er opmærksomme på gennem hele jeres færden i svømmehallen, både når man springer fra kanten eller svømmer rundt i morskabsbassinet.

I receptionen har vi sat plexiglas op, og vi opfordre til at betaling foregår enten med mobilepay eller kreditkort, klippekort er selvfølgelig stadig gældende.

Det vil ved receptionen, og andre udvalgte steder, være håndsprit tilgængelig til afbenyttelse.

Det bliver udleveret en spritserviet ved indgang, denne skal benyttes til at afspritte skabsnøgle.

Retningslinjerne er følgende:

Max 12 gæster pr. omklædningsrum henholdsvis hos damerne og herrerne. Da omklædningsrummene er delt op i tre sektioner betyder dette max 12 gæster pr. sektion. Der udleveres sprit servietter i receptionen til at af spritte nøgler og elastik både før og efter man har benyttet skabet. Hver anden skab er aflåst så der opstår en naturlig afstand mellem gæsterne. Vi håber på at alle udviser naturlig ansvar i denne tid - vi gør vores til at alle kan få en dejlig oplevelse i Viborg Svømmehal

Max 5 gæster af gangen i bruserummene, der er afspærret et antal brusere så ordentlig afstand mellem vaskende gæster kan overholdes.

Max 8 gæster i herrenes sauna/7 gæster i damernes sauna, afvaskning inden og efter samt krav om at sidde på håndklæde.

Max 4 gæster i soppebassinet af gangen.

Max 12 gæster i undervisningsbassinet af gangen.

Max 18 gæster i varmtvandsbassinet af gangen, her har småbørnsfamilier, ældre og bevægelseshæmmede gæster første prioritet.

Max 18 gæster i motionsrummet, husk under fysisk aktivitet hold mindst 2 meters afstand.

Morskabsbassinet er LUKKET

Vandrutchebanen er LUKKET

Spa'en er LUKKET

Max 93 gæster af gangen i 25 meter bassinet.

Alle skal overholde forsamlingsforbuddet der hedder max 10 personer - dvs. INGEN grupper over 10

Bælter og armvinger udlånes, men det er også tilladt at medbringe egne eller købe i receptionen.

Biosauna og dampbad er pt. lukkede. Det er heller ikke muligt at bestille wellnessbehandlinger, dette fortsætter indtil vi oplyser om andet.

Alle andre ordensregler gælder selvfølgelig stadigvæk, og kan læses om her

Vi er helt sikre på at I, vores gæster, vil hjælpe os med at overholde retningslinjerne.

Sidst opdateret: 24.11.2020