Saunaområde

Når du trænger til at blive varmet igennem, og komme af med nogle affaldsstoffer.

Sauna
Den traditionelle form for sauna med varme sten. Temperaturen ligger på 85-90 grader og med en ganske lav luftfugtighed på under 10%.
Som gæst er det ikke tilladt at hælde vand på saunaovnen, da dette kan medføre defekt på ovnen samt risiko for at sikringerne springer, hvilket er til stor gene for både gæster og svømmehallen.

Biosauna
Denne type sauna giver en blidere form for varme, som minder om en gammeldags brænderet sauna, hvor man hurtigere kommer til at svede. Miljøet er fugtigere, og har en luftfugtighed på 30-40%. Temperaturen ligger på ca. 60 grader.
Som gæst er det ikke tilladt at hælde vand på saunaovnen, da dette kan medføre defekt på ovnen samt risiko for at sikringerne springer, hvilket er til stor gene for gæster og svømmehallen. 

Dampbad
Med 100% luftfugtighed og en temperatur på 45 grader føles dampbadet lige så varm som den traditionelle sauna. Den tågede damp giver en tæt og intens oplevelse og man bliver omgående fugtig på huden af den fortættede damp.
Det er ikke tilladt at dække udsugningen og sensoren til.

Badetøj
Badetøj må ikke medbringes i sauna, biosauna og dampbad. Siddeunderlag eller håndklæde skal benyttes. Siddeunderlag kan købes i receptionen. Ved fælles saunagus skal badetøj benyttes.

Uregelmæssig drift bedes meddeles til badepersonalet eller til receptionen.

 

 

Sidst opdateret: 19.01.2018