Wellness

Wellness billedfelt

Forkæl dig selv eller en du holder af.

Pleje til ansigtet

Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er afslappende og forkælende. Vi starter med en afrensning og peeling der efterladen huden ren og silkeblød. Herefter en ansigtsmaske, øjencreme og dagcreme. Der afsluttes med en dejlig afslappende og afstressende ansigtsmassage/hovedbundsmassage.

 

Ca 45 min.

325,-

Ca. 60 min 425,-

Pleje til trætte fødder
Forkæl dine fødder med et dejligt fodbad, en fodpeeling, en lækker maske og en velduftende lotion. Der afsluttes med en behagelig, afslappende og afstressende fod- og underbensmassage.  
Ca. 45 min.

325,-

Ca. 60 min. 425,-

Massage
Vi kan tilbyde en dybdegående fysiologisk massage, som afspænder musklerne, øger blodgennemstrømningen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.
Vi kan også tilbyde en let og afslappende wellness massage, hvis dette foretrækkes.
 
Ca. 30 min. 225,-
Ca. 45 min. 300,-
Ca. 60 min. 400,-
Gravidmassage
Venter du verdens skønneste baby? Trænger din tunge krop til en blid og omsorgsfuld massage? Eller venter du blot på, at den "søde ventetid" er forbi, så ødemer og smerter kan forlade din krop? Så tilbyder vi også en stille stund for dig, hvor du slapper af og giver krop og sjæl ro. Det er et åndehul for både dig og dit ufødte barn
225,-
300,-
400,-
Hot stone massage
Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Vores behandler starter med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på din krop, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen. Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.  
Ca. 45 min. 350,-
Ca. 60 min. 475,-
Massage og aromabad
Nyd et dejligt varmt og afslappende aromabad eller sammen med en veninde, ægtefælle eller kæreste. Efter badet forkæler vores massør dig/jer med en afsluttende kropsmassage.  
Ca. 60 min. 450,-
Kleopatrakur - kropspeeling, aromabad og helkropsmassage

Behandlingen starter med en utrolig lækker kropspeeling, som effektivt fjerner døde hudceller, renser og udskiller affaldsstoffer. Dette giver dig velvære, ny energi og du får en super lækker, spændstig, glat og blød hud.         
Nyd herefter et dejligt varmt og afslappende aromabad.
Kleopatrakuren afsluttes med en helkropsmassage, som giver dig en fuldstændig afslappende fornemmelse i hele kroppen. Ren forkælelsesmassage, hvor alle kroppens øvre muskler masseres i et roligt og behageligt tempo.                         

 
Ca. 1½ time 650,-
Lady's forkælelse - pleje til ansigt, fødder og helkropsmassage
Behandlingen starter med en afrensning og peeling af ansigtet, som efterlader huden ren og silkeblød. Herefter en ansigtsmaske, øjencreme og dagcreme. Der afsluttes med en dejlig afslappende og afstressende ansigts-/hovedbundsmassage.
Nyd efterfølgende en helkropsmassage, som giver dig en fuldstændig afslappende fornemmelse i hele kroppen. Ren forkælelsesmassage, hvor alle kroppens øvre muskler masseres i et roligt go behageligt tempo.
Forkæl til sidst dine fødder med et dejligt fodbad, en fodpeeling, en lækker maske og en velduftende lotion. Det hele afsluttes med en afslappende og afstressende fod- og underbensmassage. 
 
Ca. 2 timer 850,-
Sidst opdateret: 14.06.2017