Wellness

Wellness billedfelt

Det er pt. ikke muligt at få welnessbehandlinger

Massage
Vi kan tilbyde en dybdegående fysiurgisk massage, som afspænder musklerne, øger blodgennemstrømningen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk. 
Vi kan også tilbyde en let og afslappende wellness massage, hvis dette foretrækkes.
Ca. 30. min. 225,-
Ca. 45 min. 300,-
Ca. 60 min. 400,-
Gravidmassage
Venter du verdens skønneste baby? Trænger din tunge krop til en blid og omsorgsfuld massage? Eller venter du blot på, at den "søde ventetid" er forbi, så ødemer og smerter kan forlade din krop? Så tilbyder vi også en stille stund for dig, hvor du slapper af og giver krop og sjæl ro. Det er et åndehul for både dig og dit ufødte barn
Ca. 30 min. 225,-
Ca. 45 min. 300,-
Ca. 60 min. 400,-
Pleje til ansigtet
Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er afslappende og forkælende. Vi starter med en afrensning og peeling der efterladen huden ren og silkeblød. Herefter en ansigtsmaske, øjencreme og dagcreme. Der afsluttes med en dejlig afslappende og afstressende ansigtsmassage/hovedbundsmassage.
Ca. 45 min. 325,-
Ca. 60 min. 425,-
Pleje til fødderne
Forkæl dine fødder med et dejligt fodbad, en fodpeeling, en lækker maske og en velduftende lotion. Der afsluttes med en behagelig, afslappende og afstressende fod- og underbensmassage.
Ca. 45 min. 325,-
Ca. 60 min. 425,-
Aromabad og massage
Nyd et dejligt varmt og afslappende aromabad med stille ro omkring dig selv eller i skønt selskab med én anden. Efter badet forkæler vores massør dig/jer med en afsluttende kropsmassage. Vælg mellem wellness massage, fysiurgisk massage eller hotstone.
Ca. 60 min. 450,-
Kleopatrakur

Behandlingen starter med en utrolig lækker kropspeeling, som effektivt fjerner døde hudceller, renser og udskiller affaldsstoffer. Dette giver dig velvære, ny energi og du får en super lækker, spændstig, glat og blød hud.         
Nyd herefter et dejligt varmt og afslappende aromabad.
Kleopatrakuren afsluttes med en helkropsmassage, som giver dig en fuldstændig afslappende fornemmelse i hele kroppen. Ren forkælelsesmassage, hvor alle kroppens øvre muskler masseres i et roligt og behageligt tempo.

Det er muligt for to personer at nyde oplevelsen sammen, da der er to badekar til rådighed. Så del fx oplevelsen med en veninde, kæreste eller ægtefælle.

Ca. 1½ time 650,-
Lady's forkælelse - pleje til fødder, ansigt og helkropsmassage
Behandlingen starter med et dejligt fodbad, en fodpeeling, en lækker maske og en velduftende lotion. Det hele afsluttes med en afslappende og afstressende fod- og underbensmassage. Nyd efterfølgende en helkropsmassage, som giver dig en fuldstændig afslappende fornemmelse i hele kroppen. Ren forkælelsesmassage, hvor alle kroppens øvre muskler masseres i et roligt og behageligt tempo. Forkælelsen afsluttes med en afrensning og peeling af ansigtet, som efterlader huden ren og silkeblød. Herefter en ansigtsmaske, øjencreme og dagcreme. Nyd til allersidst en dejlig afslappende og afstressende ansigts-/hovedbundsmassage. 
Ca. 2 timer 850,-

 For booking og wellnesstider se her.

Sidst opdateret: 28.06.2020