Et motionshold for børn på 9-12 år

Til ”Svøm dig let” vil en instruktør guide børnene igennem nogle forskellige lege og aktiviteter i vand. Fokus er på øget trivsel og selvværd og at have det sjovt sammen med andre.

Det kan være en udfordring at deltage på idrætshold på lige fod med andre, hvis man vejer for meget. Derfor vil dette hold udelukkende være for disse børn, så de i et trygt miljø kan udfolde sig fysisk. Samtidig er motion i vand skånsomt for leddene, og i vandet vil børnene ikke føle deres vægt som en belastning i samme grad som på land.

Holdet er et lukket hold, og der er derfor et begrænset antal pladser. Max antal deltagere er 12. Er holdet ikke fyldt op ved sæsonstart, vil det stadig være muligt at komme på løbende. Er holdet fyldt op, kan barnet komme på venteliste.

Holdet foregår dels i undervisningsbassinet, dels i svømmebassinets lave ende, hvor der er en dybde på 1,80 meter. Det vil derfor være en stor fordel, hvis barnet kan svømme. Svømmebælter kan dog benyttes. Dette bedes oplyses ved tilmelding.

Der vil blive benyttet forskellige redskaber.

Efter træningen vil der blive serveret en lille sund snack, såsom frugt, grøntsager og knækbrød.

Pris: 549 kr. for en sæson (10 træningsgange).

Eventuelle spørgsmål og tilmelding skal ske til sima@viborg.dk med følgende oplysninger: navn, alder, køn og niveau (hvor vant er barnet i vand?).

Onsdage kl. 16.15 - 17.00

Nyt hold starter op onsdag d. 24/8-22