Genåbning af Viborg Svømmehal, mandag den 10. maj kl. 10.00

Som I sikkert har læst i medierne i går eftermiddags, er alle svømmehaller kommet med i fase 3 af regerings genåbningsplan og ikke den 21. maj, som tidligere udmeldt.

Med under 48 timers varsel, har det ikke været muligt at genåbne så hurtigt. Først og fremmest skal vi have styr på retningslinjerne, således at alle kan færdes i svømmehallen efter de gældende regler.

Vi skal have vand vi vores morskabsbassin, efter det har fået nyt folie, opvarmet vandet i alle vores bassiner samt tilført klor og syre.

I vores lukkeperiode har vi brugt tiden på mange renoverings- og vedligeholdelsesopgaver, og hallen er nu top tunet. Du kan bl.a. glæde dig til vores nye vandrutsjebane, en opgraderet sauna/biosauna, nymalede omklædningsrum og en café med ny forpagter.

Du kan læse mere om de opdaterede retningslinjer herunder - husk den gode tone og at vi ikke har udarbejdet reglerne, men skal håndhæve dem.

Vi glæder os til at se dig i svømmehallen igen og vi starter selvfølgelig op med alle vores vandaktiviteter allerede fra mandag - du kan læse mere om vores aktiviteter her og se kalenderen for aktiviteter i varmtvandsbassinet her.

På gensyn og de bedste hilsner,

Medarbejderne i Viborg Svømmehal.

De opdaterede retningslinjer

Hævelsen af forsamlingsforbuddet til 25 muliggør i højere grad afviklingen af vores aktiviteter, da vi nu kan have en samlet kapacitet på 18 gæster i vores varmtvandsbassin, modsat de tidligere 10 deltagere til aktiviteter.

I denne genåbning har vi ligeledes fået mulighed for at åbne vores biosauna og dampbad ligeledes, så spabadet faktisk er den eneste facilitet der stadig er underlagt en lukning.

For at benytte sig af svømmehallen, motionsrummet eller vores wellnessbehandlinger skal man forevise gyldigt coronapas, hvad det indbefatter kan du læse mere om her

Alt anden færden i svømmehallen, omklædning, motionsrum osv. er underlagt samme krav som under sidste åbning med afstand, håndsprit, max kapacitet, mundbind m.m.

Du kan læse meget mere om covid-19 retningslinjer her ligesom du kan læse om vores max kapacitet for bassiner o.lign. her.