Saunagus til stilleaften og nyt seniorformiddagshold om onsdagen

Da vi synes det er ærgerligt at måtte afvise seniorer til seniorformiddag har vi klemt et ekstra hold ind om onsdagen.
Ligeledes starter vi også op med saunagus til stilleaftener igen.

Læs mere herunder:

Vi synes bare det er drønærgerligt at vi må afvise seniorer til vores seniorformiddag tirsdag og torsdag, og vi savner dem alle i varmtvandsbassinet.

Men nye tider kalder på nye løsninger, og efter at have gransket kalenderen, mens Merkur, Venus og Saturn er på bane, har vi kunne klemme et hold seniorformiddag ind i varmtvandsbassinet onsdag kl. 8.30 - 9.15, og vi starter allerede imorgen, onsdag d. 18/11

Med et forsamlingsforbud på 10 personer, og en max kapacitet på 8 i herrernes sauna, har vi bestemt os for at starte op på saunagus igen til vores stilleaftener.

Da vi ikke kan fylde saunaen op, som inden pandemien, har vi bestemt os for et sælge max en plads pr. gæst, så flest mulig kan få lov til at opleve lidt gus igen.

Tiderne hedder kl. 19.30 og kl. 20.00, og vil være i herrernes sauna. Livredderen vil sørge for der inden start er informeret om dette, og afskærmet ved sauna, så både mænd og kvinder kan få en god oplevelse.

Her er vores retningslinjer for saunagus til stilleaftener:

  • Max 8 gæster af gangen.
  • Gusen vil vare mellem 12 og 15 minutter, og der opfordres til at man bliver siddende under hele gusen, for at undgå for meget trafik
  • Livredder, og kun livredder, åbner og lukker døren, ligesom det er livredder der styrer flow af gæster ind og ud af sauna.
  • Skulle man have brug for at efterlade saunaen under gusen er dette selvfølgelig i orden, men så er adgang derefter ikke tilladt.
  • Der svinges ikke med våde håndklæder.
  • Hold afstand ved kø til sauna/koldvandsbruser, på saunabænkene og når sauna forlades.

Det koster 20,- kr. pr. gus, og musik samt dufte vælges af gusmesteren.

Så få rørt dig til gasolin og shu-bi-dua med gamle venner til seniorformiddag, eller nyd stilleaften, hvor roen og freden rammer svømmehallen, og få varmet kroppen op i saunaen.