Ingen Wellnessbehandlinger pt.

Kristina her er vores husmassør og hun glæder sig rigtig meget til at igen at kunne arbejde med hvad hun brænder for. Herunder kan du læse de wellnessbehandlinger vi tilbyder, deres varighed og pris. Der er pt. ikke åbent for wellnessbehandlinger, men følg med har så oplyser vi når der åbnes op for det igen.

Massage

Vælg mellem dybdegående fysiurgisk massage, der løsner spændinger og frigiver affaldsstoffer, eller en wellness massage som virker afslappende og afspændende.

 

Hot stone massage

Afslappende wellness massage med varme lavesten som har en afspændende effekt. Stenene placeres rundt på kroppen og anvendes i lette strøg på huden.

 

Gravidmassage

Der fokuseres på ryg, bækken og der hvor du oplever spændinger. Denne form for massage løsner op og giver dig en dejlig følelse af velvære.

 

Pleje til trætte fødder

Der startes med et afslappende fodbad, og efterfølgende peeles fødder og ankler med salt. Efter peeling påføres fødderne en fodmaske, lotion og der sluttes af med en behagelig fodmassage.

 

Pleje til ansigtet

Ansigtskuren forkæler dit ansigt med afrensning, peeling, ansigtsmaske, let hovedbundsmassage og en lækker dagcreme. Der afsluttes med ansigtsmassage.

 

Hot stone terapi

Denne wellnesspakke starter med et afslappende aromabad tilsat velduftende olier og salte. Efterfølgende afsluttes der med en hot stone helkropsmassage.

 

Kleopatrakur

Kuren startes med et dejligt aromabad efterfulgt af en scrub. Der afsluttes efterfølgende med en lækker wellnessmassage.

 

Lady's forkælelse

Denne pakke forkæler dig først og fremmest med en lækker fodkur efterfulgt af en afslappende helkropsmassage. Der afsluttes med en afstressende ansigtskur.

 

Massage og aromabad

Der startes med et afslappende aromabad tilsat velduftende olier og salte. Behandlingen afsluttes med en afstressende helkropsmassage.

Priser

30 minutter

45 minutter

60 minutter

90 minutter

Massage

Hot stone massage

Gravidmassage

Pleje til trætte fødder

Pleje til ansigtet

Hot stone terapi

Kleopatrakur

Lady's forkælelse

Massage og aromabad