Breaking news

OBS DAMPBADET I HERRE OMKLÆDENING ER DESVÆRRE PT UDE AF DRIFT

Foto: Simone Madsen

Book en personlig svømmetræner i Viborg svømmehal

Simone Madsen, er vores personlige svømmetræner i Viborg Svømmehal, og hun ved, om nogle, udfordringerne ved svømmetræning, uanfægtet hvilket niveau man befinder sig på.

Som Cand.scient. i Idræt og sundhed og mere end 15 års erfaring med svømmeundervisning, er Simone den helt rette til at se hvad lige præcis du mangler for at opnå dine målsætninger. Udover en fortid som elitesvømmer har hun også flere instruktørkurser fra DGI svømning.

Simone kan hjælpe dig med at lære at svømme eller forbedre din svømmeteknik. Hun vil vha. en pædagogisk og faglig instruktion hjælpe dig med at blive en bedre svømmer.

 

Det vil være muligt at booke personlig svømmetræning (eneundervisning) mandag formiddag eller onsdag/torsdag aften, hvor du har underviseren for dig selv.

Det er derudover muligt at dele underviseren med op til 5 andre, der ligeledes modtager personlig svømmetræning onsdag aften kl. 18:30-19:15.

Priserne er inkl. indgangsbilletter (dog ikke på *selvtræning, der betaler man selv indgangsbillet). Træningsperioden startes, når det passer dig, lægges fast fra start og kan ikke ændres løbende. Har man over 3 måneders udeblivelse fra undervisning, grundet fysiske skavanker, kan en udsættelse af delforløb komme på tale. Se alle priser herunder.

Simone kan kontaktes/bookes på:

Sima@viborg.dk

Priser på Personlig svømmetræning

Personlig svømmetræning

Personlig svømmetræner 1:1

Personlig svømmetræner 1:6

6 uger med 1x45 minutters undervisning pr. uge

1495,-

695,-

6 uger med 1x45 minutters undervisning pr. uge + programlægning

1995,-

1295,-