Har du nogle vaner, du godt kunne tænke dig at ændre på, men ikke ved hvordan du får lavet en varig plan?
- F.eks. spisevaner, motionsvaner, skærmvaner eller søvnvaner

Hvis ja, så kan vanecoaching være noget for dig.

Hvem henvender Vanecoaching sig til?

Vanecoaching er for dig, der gerne vil tage hånd om dit eget liv, og gerne for alvor vil gøre noget for at ændre på uhensigtsmæssige vaner, der ikke stemmer overens med dine værdier og hvem, du gerne vil være.

Det kan være at du har prøvet alverdens rigide kure og/eller træningsplaner, men føler at du gang på gang ”falder i” og herved føler dig som en fiasko. Dette er på ingen måde hensigtsmæssigt, da du ikke kan bruge den følelse til noget konstruktivt.

Vi er ofte nødt til at sænke barren for de mål og planer vi lægger for os selv, hvis vi altså skal have en realistisk chance for at følge dem – og blive ved med at følge dem. Hvis du vil have hjælp til dette, så tag kontakt til vores vanecoach Line for at høre nærmere eller booke en opstartssamtale.

Hvad er Vanecoaching

En vanecoach hjælper dig til at være nysgerrig på dig selv og dine vaner. Gennem individuelle samtaler baseret på strukturerede spørgeteknikker dykker vi sammen ned i dine vaner og de situationer, hvor du godt kunne tænke dig at handle anderledes. Det er spørgsmål omkring dit liv, som kun du kan svare på. 

Vanecoaching er baseret på:
1. selvbestemmelse
2. følelsen af at have kompetencer

Der er dermed ikke nogen, der laver rigide (kost/motions)planer for dig og fortæller dig, hvad du skal gøre. Derimod hjælper coachen dig til at bryde, uoverskuelige projekter, ned i små konkrete og overskuelige handlinger, der passer ind i din hverdag.

Vanecoaching flytter nemlig fokus fra hvad du skal gøre, til hvordan du skal gøre det. 

Beskrivelse af vanecoachen

Mit navn er Line Nørgaard. Jeg er uddannet Vanecoach fra Madroinstituttet ved Anne Gaardmand og Morten Elsøe og har derudover en kandidat i Idræt og Sundhed. Jeg har en mission om at hjælpe dig til at opnå dine mål én gang for alle. Selvom jeg mest har en bred erfaring inden for idrætsverdenen, kan jeg også bruge min vanecoachuddannelse i mange andre sammenhænge.

Send en mail til svoemmehal@viborg.dk og vi kan tage en uforpligtende samtale.

Er du i tvivl eller vil du bare gerne høre mere?

Jeg tilbyder en GRATIS introsamtale pr. telefon på 10-15 min. for at afklare om det er noget for dig. Denne er helt uforpligtende, og lyder det ikke som noget for dig alligevel, så er det bare helt OK. Du skal selv have lyst til et forløb.
Send en mail til svoemmehal@viborg.dk  med dit tlf.nr. og også gerne hvornår du kan træffes.

Priser og forløb

Opstartssamtale á 60 min. varighed. Herefter varer hver session 45 min.
Du kan købe klippekort på hhv. 5 og 10 sessioner. Eller blot enkelte sessioner ad gangen.

Priser*

Opstartssamtale 60 min.

399,- kr.

Enkeltsession 45 min.

549,- kr.

5 sessioner

2495,- kr. - 499,- kr. pr. session

10 sessioner

4690,- kr. 469,- kr. pr. session

*Opstartstilbud gælder til og med november, hvorefter prisen stiger.
Du booker en uforpligtende opstartssamtale eller en telefonisk introsamtale (10-15 min.) ved at sende en mail til svoemmehal@viborg.dk, så finder vi sammen et tidspunkt der passer dig.