Wellnessbehandlinger og Massage i Viborg svømmehal

Wellnessbehandlinger og massage

Der er wellnessbehandlinger og massage i Viborg Svømmehal hver anden onsdag (lige uger) i tidsrummet kl. 10.15-13.45 og hver anden fredag (ulige uger) i tidsrummet kl. 14:15-17:45.

Tidsbestilling foretages på tlf. 50 94 12 89.

 

Vi har tilknyttet massøren Vibeke til huset.

Herunder kan du læse om de wellnessbehandlinger vi tilbyder samt deres varighed og pris.

Hot stone massage

Afslappende wellness-massage med varme lavasten, som har en afspændende effekt. Stenene placeres rundt om på kroppen og anvendes i lette strøg på huden.

Gravidmassage

Der fokuseres på ryg, bækken og der, hvor du oplever spændinger. Denne form for massage løsner op og giver dig en dejlig følelse af velvære.

Babymassage

Babymassage er stimulerende for barnets sanser og kredsløb, med til at bedre kropskontakten og motorikken. Babymassage er beroligende for barnet og med at mindske kolik smerter.

Pleje til trætte fødder

Der startes med et afslappende fodbad, og efterfølgende peeles fødder og ankler med salt. Efter peeling påføres fødderne en fodmaske og lotion. Der sluttes af med en behagelig fodmassage.

Pleje til ansigtet

Ansigtskuren forkæler dit ansigt med afrensning, peeling, ansigtsmaske, let hovedbundsmassage og en lækker dagcreme. Der afsluttes med ansigtsmassage.

 

Massage

Vælg mellem dybdegående fysiurgisk massage, der løsner spændinger og frigiver affaldsstoffer, eller en wellness-massage som virker afslappende og afspændende.

Kleopatrakur

Kuren startes med et dejligt aromabad efterfulgt af en scrub. Der afsluttes efterfølgende med en lækker wellness-massage.

Lady's forkælelse

Denne pakke forkæler dig først og fremmest med en lækker fodkur efterfulgt af en afslappende helkropsmassage. Der afsluttes med en afstressende ansigtskur.

Massage og aromabad

Der startes med et afslappende aromabad tilsat velduftende olier og salte. Behandlingen afsluttes med en afstressende helkropsmassage.

Priser

30 minutter

45 minutter

60 minutter

90 minutter

Massage

250,- kr.

350,- kr.

450,- kr.

-

Hot stone massage

-

375,- kr.

500,- kr.

inkl. aromabad

650,- kr.

Gravidmassage

250,- kr.

350,- kr.

450,- kr.

-

Pleje til trætte fødder

-

375,- kr.

500,- kr.

-

Pleje til ansigtet

-

375,- kr.

500,- kr.

-

Kleopatrakur

-

-

-

700,- kr.

Lady's forkælelse

-

-

-

Kun 120 min. 900,- kr.

Massage og aromabad

-

-

500,- kr.

-

Baby massage

Kun 120 min.
Pris pr. deltager: 125,- kr.
Max 10 deltagere pr. kursus.