Welnessbehandlinger og Massage i Viborg svømmehal.

Wellnessbehandlinger første søndag i hver måned fra kl. 10.00-14.00

Første søndag i hver måned er der wellnessbehandlinger og massage i Viborg Svømmehal. Det er muligt at bestille tider i tidsrummet kl. 10.00 - 14.00.

Tidsbestilling foretages på tlf. 87873232

 

Kristinas kyndige hænder kribler efter at give massage og velvære

Kristina her er vores husmassør, og hun glæder sig rigtig meget til at igen at kunne arbejde med hvad hun brænder for. Herunder kan du læse de wellnessbehandlinger vi tilbyder, deres varighed og pris.

Hot stone massage

Afslappende wellness-massage med varme lavasten, som har en afspændende effekt. Stenene placeres rundt om på kroppen og anvendes i lette strøg på huden.

Gravidmassage

Der fokuseres på ryg, bækken og der, hvor du oplever spændinger. Denne form for massage løsner op og giver dig en dejlig følelse af velvære.

Pleje til trætte fødder

Der startes med et afslappende fodbad, og efterfølgende peeles fødder og ankler med salt. Efter peeling påføres fødderne en fodmaske og lotion. Der sluttes af med en behagelig fodmassage.

Pleje til ansigtet

Ansigtskuren forkæler dit ansigt med afrensning, peeling, ansigtsmaske, let hovedbundsmassage og en lækker dagcreme. Der afsluttes med ansigtsmassage.

 

Massage

Vælg mellem dybdegående fysiurgisk massage, der løsner spændinger og frigiver affaldsstoffer, eller en wellness-massage som virker afslappende og afspændende.

Kleopatrakur

Kuren startes med et dejligt aromabad efterfulgt af en scrub. Der afsluttes efterfølgende med en lækker wellness-massage.

Lady's forkælelse

Denne pakke forkæler dig først og fremmest med en lækker fodkur efterfulgt af en afslappende helkropsmassage. Der afsluttes med en afstressende ansigtskur.

Massage og aromabad

Der startes med et afslappende aromabad tilsat velduftende olier og salte. Behandlingen afsluttes med en afstressende helkropsmassage.

Priser

30 minutter

45 minutter

60 minutter

90 minutter

Massage

250,- kr.

350,- kr.

450,- kr.

-

Hot stone massage

-

375,- kr.

500,- kr.

inkl. aromabad

650,- kr.

Gravidmassage

250,- kr.

350,- kr.

450,- kr.

-

Pleje til trætte fødder

-

375,- kr.

500,- kr.

-

Pleje til ansigtet

-

375,- kr.

500,- kr.

-

Kleopatrakur

-

-

-

700,- kr.

Lady's forkælelse

-

-

-

Kun 120 min. 900,- kr.

Massage og aromabad

-

-

500,- kr.

-