Handicapomklædning

I Viborg Svømmehal er det muligt for folk med handicap at benytte privat omklædning. Det afskærmede omklædningsrum er beliggende i stueetagen, for enden af gangen.

I dette omklædningsrum er der ligeledes mulighed for at tage bad, og der er alt det nødvendige man som bevægelseshæmmet skal bruge

Der er skabe til afbenyttelse, ligesom der også er et handikapvenligt toilet tilknyttet.

Omklædningsfaciliteter

I Viborg Svømmehal har vi bestemt, at når man når skolealderen har man en alder hvor man kan klæde om med de af ens eget køn. Vi er selvfølgelig bevidst om at alle første gange kan være skræmmende, og derfor er der altid en livredder af samme køn der vil hjælpe igennem, selvfølgelig med et smil på læben.

Der er, både i herrernes og damarnes afdelinger, rigtig gode puslefaciliteter, med rigelige puslepuder, desinficeringsspray, skumklude og ble-skraldespande.

Badefaciliteter

Inden adgang svømmehallen og/eller sauna- og dampbadsfaciliteterne benyttes skal der ske grundig afvaskning, uden badetøj og med vand og sæbe.

Dette er også gældende efter toiletbesøg, der er to toiletter tilknyttet baderummene på begge afdelinger.

Der er, på begge afdelinger, to badekar, der er forbeholdt småbørn. Der er ligeledes også en håndbruser ved starten af badeområdet, denne er forbehold badekarrene, samt gangbesværede, hvortil der også er en badeskammel forbehold disse.

Værdigenstande

Inde i svømmehallen finder du skabe til værdigenstande, hvis du ikke ønsker at have dem liggende i skabet i omklædningen. Her skal bruges en 20'er for at låse.