Handicapvenlig afskærmet omklædning

I Viborg Svømmehal er det muligt for familier og folk med handicap at benytte privat omklædning. Det afskærmede omklædningsrum er beliggende i stueetagen, for enden af gangen.

I dette omklædningsrum er der ligeledes mulighed for at tage bad, og der er alt det nødvendige, om man er bevægelseshæmmet eller ej.

Der er skabe til afbenyttelse, ligesom der også er et handikapvenligt toilet tilknyttet.

Omklædningsfaciliteter - MAX 12 gæster pr. afdeling

Der er, i Viborg Svømmehal, tre omklædningsrum, som en del af det samlede omklædningsareal, både hos herrerne og damerne. Kapaciteten i de enkelte rum er på max 12, så det er muligt at holde afstand.

I Viborg Svømmehal men vi at når man når skolealderen har man en alder hvor man kan klæde om med de af ens eget køn. Vi er selvfølgelig bevidst om at alle første gange kan være skræmmende, og derfor er der altid en livredder af samme køn der vil hjælpe igennem, selvfølgelig med et smil på læben.

Ved receptionen udleveres der en desinficeret skabnøgle, denne indikeret hvilket omklædningsrum I skal benytte, og efter endt besøg efterlades nøgle i garderobeskab, så afspritter og indsamler livredderne efter behov.

Der er, både i herrernes og damarnes afdelinger, rigtig gode puslefaciliteter, med rigelige puslepuder, desinficeringsspray, skumklude og ble-skraldespande.

Badefaciliteter - MAX 5 badende gæster ad gangen

Grundet covid-19 er badefaciliteterne begrænset til max 5 badende gæster af gangen. Hvis der er 5 badende, bedes I vente på på den anden side af halvmuren eller i slutningen af omklædningsrummet, så vi i fællesskab kan være med til at overholde restriktionerne.

Inden adgang svømmehallen og/eller sauna- og dampbadsfaciliteterne benyttes skal der ske grundig afvaskning, uden badetøj og med vand og sæbe.

Dette er også gældende efter toiletbesøg, der er to toiletter tilknyttet baderummene på begge afdelinger.

Der er, på begge afdelinger, to badekar, der er forbeholdt småbørn. Der er ligeledes også en håndbruser ved starten af badeområdet, denne er forbehold badekarene, samt gangbesværede, hvortil der også er en badeskammel forbehold disse.