Vores helt unikke vandrutsjebane står klar til brug

2020 blev året hvor vi, i Viborg Svømmehal, fik vores spritnye vandrutsjebane, og 2021 bliver året hvor den tages i brug. Den nye vandrutsjebane er helt unik, der er kun to af den slags i Danmark. Det 27 grader varme vand med en hældning på ca. 10%, som vi kender det fra andre vandrutsjebaner, er kun halvdelen af oplevelsen for vores nye vandrutsjebane. Lys og lyd kombineret med tre unikke temaer er med til at give dig en helt speciel oplevelse!

Space:

Det er som om du er Han Solo fra Star Wars, mens du suser afsted i vandrutsjebanen, som var du spændt fast i pilotsædet på Tusindeårsfalken på flugt fra en af imperiets Star Destroyers.

Abstract:

Du troede måske at det Schweiziske firma var eksperter i vandrutsjebaner, men i virkeligheden er det hemmelige videnskabsmænd fra CERN i Schweiz der lige har bygget det første ormehul som mennesker kan bruge. Når der lyser grønt er ormehullet åbent, og du kan, med lysets hast, suse gennem tid og rum mens meteorer flyver om ørerne på dig.

Ocean:

Hvis siger man skal tage til de varme lande for at opleve eksotiske havdyr? I vores nye vandrutsjebane kan du både flygte fra en sulten hej eller vinke til den legende søløve som du suser forbi.

Husk at følge instruktionerne, så bliver turen bare sjovere!

Du kan se dem her på billedet, eller lige inden du suser afsted fra næsten 7 meters højde på en 76 meter lang tur - god fornøjelse!